Skip to main content

Kouluikkuna uudistuu – käyttökatko ja tietojen tallennus

Kouluikkuna uudistuu

Kouluikkunan uudet verkkosivut ovat valmistuneet ja beta-versiosta siirrrytään käyttämään Kouluikkunan virallista osoitetta Kouluikkuna.fi. Verkkosivusto on kaikille julkinen. Sivusto sisältää mm. uutisia, tiedotteita, julkaisuja ja kuvauksia Kouluikkunan palveluista.

Julkisen sivuston lisäksi uudistettiin myös kirjautumisen takana olevaa tietokantasivustoa uusimalla graafista ulkoasua ja käytettävyyttä.

Käyttökatko 31.3.-3.4.2016 ja käyttäjätunnusten salasana

Uuteen järjestelmään siirtyminen suoritetaan nimipalvelimen ja muiden tiedonsiirtojen osalta viikonlopun aikana ja uuden järjestelmän on tavoitteena olla käytössä maanantaina 4.4.2016. Uuteen järjestelmään siirtyminen aiheuttaa käyttäjien salasanojen muuttumisen. Kaikille käyttäjille pyritään toimittamaan automaattisesti uusi salasana käyttökatkon aikana.

Päivitys 4.4.2016. Sisään kirjautuminen tietokantasivustolle on avattu.

Tietojen tallennus

Uusia esim. tilivuoden 2015 tietoja voi vapaasti tallentaa uuteen järjestelmään heti, kun se on mahdollista käyttökatkon päätyttyä. Tiedot pyydetään tallentamaan toukokuun loppuun mennessä. Tietojen tallentaminen on myös ollut mahdollista myös ns. vanhan sivuston kautta ja tähän mennessä tallennetut tiedot siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään.