Skip to main content

Tiedonkeruu – tilannepäivitys

Tietojen tallennus

Huhtikuussa alkanut Kouluikkunan tiedonkeruu jatkuu edelleen. Kaikki tallennettavissa oleva tieto pyydetään viemäään Kouluikkunan sähköiselle tiedonkeruulomakkeelle 3.6.2016 mennessä. Tietojen korjaus ja tallentaminen jatkuvat kuitenkin vielä normaalisti myös em. päivämäärän jälkeen. Kiitos kaikista jo tähän mennessä tallennetuista tiedoista.

Raporttien julkaisu

Suurin osa Kouluikkunaan valmiina tietoina lisättävistä oppilas- ja opiskelijamääräaineistoista on viety tietokantaan. Tämä tarkoittaa, että tilastovuoden 2015 tunnuslukuja on jo tarkasteltavissa Kouluikkunan perusraporteilta. Perusraporttien tunnusluvut päivittyvät automaattisesti, kun tietoja tallennetaan.

Ensimmäisten valmiiden koosteraporttien valmistelu ja julkaisu tapahtuvat 3.6. mennessä tallennetuista tiedoista Kouluikkunan tietokantasivustolla. Excel- ja pdf-koosteraporttien suunniteltu julkaisuajankohta on kesäkuun alkupuolella. Julkaisuista tiedotetaan Kouluikkuna.fi sivuston tiedotteissa.

Käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnusten salasanat uusittiin uuteen järjestelmään siirryttäessä (tiedote 31.3.2016). Mikäli et ole saanut uutta salasanaa olemassa olevalle käyttäjätunnuksellesi tai se on esimerkiksi kadonnut, ota yhteyttä mikko.svartsjo@kuntaliitto.fi. Samaan osoitteeseen voi lähettää tiedustelut uusien käyttäjätunnusten luomisesta ja vanhentuneiden poistamisesta sekä muista kunnan henkilöstövaihdoksista Kouluikkunaan liittyen.