Skip to main content

Koulukkunan tiedonkeruu valmistumassa ja ominaisuudet uudistuvat

Tietojen tallennus

Keväällä aloitettu Kouluikkunan tiedonkeruu jatkui kesän ajan ja alku syksystä. Kesän jälkeen siirryimme tietojen täydentämisen ja korjaamisen vaiheeseen. Tallennettaviin tietoihin voi siis edelleen tehdä täydennyksiä ja korjauksia. Lopulliset tiedot pyritään ottamaan käyttöön lokakuun loppuun mennessä tallentuneista tiedoista, mutta muutokset pyydetään tekemään kuitenkin jo mahdollisimman pian.

Tietojen julkaisu ja raportointi

Kouluikkunan julkaistavia sisältöjä on päivitetty ja täydennetty syksyn aikana tietojen, laskettujen tunnuslukujen ja raporttien osalta. Viimeisin päivitys on tehty 20.9.2018 tilanteen mukaisesti. Päivityksiä tehdään tällä hetkellä noin kahden viikon sykleissä tai lisäpäivityksinä tarpeen mukaan. Lisäksi käyttäjien saataville on tuotu entistä enemmän mm. aikasarjatietoja sekä uusia ominaisuuksia käytettävyyden parantamiseksi. Kehittämistyö jatkuu edelleen ja tarkoituksena on parantaa mm. käytettävyyteen ja tietojen visualisointiin liittyviä ominaisuuksia.

Muistathan ilmoittaa mikäli yhteyshenkilön tietojen tallentajien tai käyttäjien suhteen on tapahtunut henkilöstömuutoksia. Ilmoita myös, jos haluat pois Kouluikkunan postituslistalta. Ylläpito: mikko.svartsjo@kuntaliitto.fi

Hyvää syksyä kaikille!