Skip to main content

Tiedonkeruun tilanne ja kouluikkunan toiminta kesällä 2018

Kouluikkunan tiedonkeruu ja aikataulu kesä-syksy

Vuosittainen Kouluikkunan tiedonkeruu aloitettiin huhtikuun alussa ja tiedonkeruun ensimmäinen vaihe päättyi 31.5.2018. Tiedonkeruussa siirrytään seuraavaksi tietojen korjauksen, täydentämisen ja kokoamisen vaiheeseen. Ensimmäisiä alustavia tietoja onkin jo laskettu ja koottu vertailutietokantasivuston raporteille. Raportteja päivitetään syksyn aikana n. 2-3 kertaa kuukaudessa tietojen täydentyessä ja tarkentuessa kuntien antamien tietojen sekä valmiina hankittavien aineistojen osalta. Huom. Tietojen läpikäynti ja korjausprosessi ovat siis kesken, joten tietoihin saattaa sisältyä epätarkkuutta. Lopullisten tietojen vallmistuminen ajoittuu tyypillisesti loppusyksyyn. Raporttien päivittämisen yhteydessä uudistetaan myös niiden sisältöä ja toiminnallisuutta, joten raporttien rakenteessa tapahtuu muutoksia edellisiin vuosiin nähden.

Kouluikkuna ylläpito ei välttämättä ole tavoitettavissa lomien vuoksi 2.7. – 5.8.2018 välisenä aikana. Kouluikkunan sivustot kouluikkuna.fi ja tietokantasivusto app.kouluikkuna.fi ovat kuitenkin toiminnassa koko kesän ajan, joten tiedonkeruun tietoja voi käydä täydentämässä ja korjaamassa myös heinäkuun aikana. Tietokantasivustolla olevien raporttien tietoja ja sisältöä päivitetään jälleen elokuun alusta lähtien sen hetkisin tiedoin.

Kouluikkunan ylläpito kiittää tiedonkeruuseen ja muita Kouluikkuna-työhön osallistuneita suuresti sekä toivottaa hyvää kesää!